Padeltennis

Nyhed i Fuglede IF.

Padelbanen v/Hvidebækhallen

Kontingent 2023
Voksen: kr. 450 (15 år+)
Barn: kr. 300 (12-15 år)

Padeltennis er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark og tiltrækker flere og flere spillere hvert år. Den kombinerer elementer fra både tennis og squash og spilles på en mindre bane med glasvægge og et net i midten. Padeltennis er en sjov og udfordrende sport, der er nem at lære og kan spilles af alle aldre og niveauer.

En af de seneste udviklinger i padeltennis i Danmark var opførelsen af en padelbane i Jerslev i 2022. Projektet blev støttet af lokale virksomheder og beboere. Banen er blevet et populært samlingspunkt for sportsentusiaster i området. TV-Kalundborg rapporterede om projektet og beskrev det som en del af en større plan for at forbedre de udendørs sportsfaciliteter i området.

Fuglede IF opdagede padeltennisens popularitet og har nu kalundborgs eneste udendørs padelbane. Med den stigende efterspørgsel efter denne spændende sport ønskede Fuglede IF at give lokalsamfundet mulighed for at opleve padeltennis. Banen ligger i smukke omgivelser og er et populært sted for lokale beboere og besøgende fra hele kommunen at spille padeltennis.

Dansk Padel Forbund har nu over 100 registrerede padelbaner i hele Danmark, og antallet vokser stadig. Padeltennis tilbyder en fantastisk måde at træne og have det sjovt på samme tid. Padeltennis og er også en social sport, der kan spilles med venner og familie. Det er en sport, hvor man kan forbedre sin kondition, sin teknik og sit taktiske spil, mens man har det sjovt og socialiserer.

Hvis du ønsker at blive en del af den hurtigt voksende padeltennis-community i Danmark, er Fuglede IF’s padelbane et fantastisk sted at starte. På Dansk Padel Forbunds hjemmeside kan du finde en liste over alle padelbaner i Danmark, og med deres interaktive kort kan du nemt finde den nærmeste padelbane.

Så hvad venter du på? Kom og oplev padeltennisens spænding og udfordring og vær med i Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Tilmeld dig nu og bliv en del af Fuglede IF’s padelklub!

Padeltennis

Book en bane i tabellen herunder